Miia voitti Gallerian muuttumisleikki arvonnan!

Gallerian Facebook-sivuilla olleeseen muuttumisleikki arvontaan osallistui huikeat lähes 500 henkilöä. Toinen muuttumisleikin onnellisista voittajista oli Miia Salomäki 🥇🍀🎉. Tässä muutamia kuvia voittajan innostavasta muutosleikki-päivästä!

Ensimmäiseksi voittaja suuntasi Gallerian KICKS-liikkeeseen, jossa Miialle loihditiin hänen toivomansa Gorgeus-juhlameikki 💄💋🤩

Arvontaan sisältyi meikkauksen lisäksi myös stailaus voittajan valitsemassa Gallerian vaatetusliikkeessä. Miia oli valinnut stailauksen Vila-myymälään. Vilasta löytyikin hänelle useampi upea asukokonaisuus arkeen ja juhlaan, tässä parhaita paloja 😍!

Vilan myymälä Galleriassa on pullollaan toinen toistaan herkullisempia neuleita, ja esimerkiksi Miian yllä oleva pitkä neuletakki valikoitui yhdeksi hänen suosikeikseen. Yhdistämällä päälle nahkatakin, asuun saa kivaa kerroksellisuutta! Myös pikkujoulukausi 🎅 alkaa näkyä uutuustuotteiden valikoimassa, ja tämän vuoden suosikkeja ovat esimerkiksi pliseeratut hameet, erilaiset pitsitopit ja juhlavat haalarit.

Tule Galleriaan ja löydä sinäkin oma ihana tyylisi 🥰

Juhlameikin Miialle loihti Natalia KICKS-myymälästä.

Oranssi neulemekko on upean näköinen!