Iloinen Kirsu tulee Galleriaan Lappeenrannan keskustaan

Löydät meidät korona-ajan jälkeen Kauppakeskus Galleriasta, Kauppakadun varrelta. Koirien merkkiliikkeessämme tulee olemaan tarjontaa myös kissoille. Tarkan seulan läpäisseiden laatumerkkien valikoima kattaa mm. ESSENTIAL -ruokasarjan, suomalaiset MUSH -raakaruoat, Nutrolin -ravintoöljyt sekä Rauh! -puruluut. Lisäksi kauttamme on saatavilla NufNufin koirapedit sekä Back on Trackin hyvinvointitekstiilit koirille, hevosille sekä ihmisille.

Tuotteiden myynti tapahtuu korona-ajan keskitetysti verkkokaupan kautta ja toimitus suoraan edustamiemme tuotemerkkien varastoista. Tällä tavoin lyhennämme toimitusketjua ja kannamme kortemme vastuullisuuden kekoon. Avajaisten ajankohta on riippuvainen koronaviruksen otteen hellittämisestä, joten siihen asti pysytään erillään toisistamme ja asioidaan netin kautta iloinenkirsu.fi -osoitteessa!