Emmy on Suomen suurin markkinapaikka hyväkuntoisille käytetyille naisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on noin 70.000 laatutarkastettua tuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta saat vaivattomasti vähälle käytölle jääneet merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja –asusteet myyntiin ja hyvän kiertämään. Sinun ei tarvitse kuin täyttää myyntilähete kätevästi verkossa, pakata ehjät ja puhtaat vaatteet sekä asusteet ja toimittaa pakettisi muun asioinnin yhteydessä nyt Galleriasta löytyvään Emmyn myyntilaatikkoon, josta ne noudetaan Emmyn toimesta – helppoa eikö! Emmy lajittelee, hinnoittelee, valokuvaa, varastoi ja myy tuotteesi puolestasi eikä sinun tarvitse kuin seurata myyntiä omalta asiakassivultasi. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille jopa +15 % lisäedulla.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa Emmy.fi

Asiakaspalvelu, arkisin klo 8–16
+358504678628
info@emmy.fi

Hyvää Juhannusta!

17.6.2024

Kauppakeskuksen poikkeusaukioloajat

7.5.2024

Hauskaa Vappua!

29.4.2024
Ajankohtaista