Tiedote 18.9.
Julkaisuvapaa 18.9.

Gallerian uutta ilmettä juhlitaan Tyyli kuuluu kaikille -viikonloppuna 25.-26.9.

Kauppakeskus Gallerialle on rakennettu kuluvan vuoden aikana uutta brändiä ja ilmettä, jonka suunnittelussa on ollut mukana yli sadan hengen paikallinen asiantuntijajoukko, Cool Hunterit. Uudistunutta Galleria pääsee ihastelemaan Tyyli kuuluu kaikille -viikonlopun aikana 25.-26.9.2020.

Kauppakeskus Galleriassa aloitettiin kuluneen vuoden alussa brändiuudistus, jonka tavoitteena on ollut vahvistaa Gallerian asemaa yhtenä Lappeenrannan mielenkiintoisimmista kaupallisista keskuksista. Uudistuksesta kerrottiin näkyvästi viime tammikuussa, kun Galleria haki paikallisia ihmisiä mukaan suunnitteluprosessiinsa Cool Hunter -rekryilmoituksella. 

Uusi brändi-ilme julkaistaan tällä viikolla, samanaikaisesti Lappeenrannan Muodin yön aikaan. Cool Hunterit ovat matkan varrella antaneet työhön arvokkaita näkemyksiään, ideoitaan ja toiveitaan, minkä vuoksi paikallisuus nousikin heidän myötään tärkeäksi kulmakiveksi Gallerian toiminnassa. Brändiuudistuksen on toteuttanut pohjoissuomalainen Kota Collective.

– Uuden brändin myötä Galleriasta tulee paikallisen tyylin ja osaamisen kauppakeskus. Pukeutuminen on yhä edelleen strategiamme keskiössä, mutta haluamme olla toiminnallamme entistä enemmän mukana vahvistamassa Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueen elinvoimaa. Siksi meille on tärkeää, että meidät kokevat omakseen sekä paikalliset että kansainväliset kävijät, kertoo Sari Mustapää, Gallerian kauppakeskuspäällikkö.

Brändiuudistuksen näkyvin puoli on Gallerian uudistunut ilme, jonka muodot ja värit ovat saaneet innoituksensa Etelä-karjalan luonnosta: Saimaan saarista ja aalloista sekä lehmuksista. Entisestä ilmeestä tuttu punainen on edelleen mukana, mutta sen väriskaala on saanut lisää sävyjä. Brändikuvia ja TV-mainosta tähdittävät Cool Huntereista rekrytyt mallit.

Uuden brändin eteenpäin vieminen jatkuu seuraavien vuosien ajan, ja sen mukaisia sisältöjä näkyy jatkossa myös tapahtumissa. Koronatilanteen vuoksi tapahtumaa uuden brändin julkaisemisen ajankohdalle ei kuitenkaan järjestetä. 

– Rakastamme tapahtumia, ja olisimme mielellämme järjestäneet isot kemut uuden brändimme kunniaksi, mutta tässä tilanteessa haluamme toimia vastuullisesti, emmekä järjestä paikalle ohjelmaa. Toivomme kuitenkin kävijöiden käyvän tutustumassa uudistuneeseen Galleriaan rauhassa omalla ajallaan ja jättämässä meille ajatuksiaan uudesta ilmeestä. Kunhan tilanne taas sallii, tulemme järjestämään jotain hauskaa, kertoo Sari Mustapää.

Gallerian uutta ilmettä juhlitaan tulevana viikonloppuna Tyyli kuuluu kaikille -julistuksella, avajaistarjouksin sekä kilpailulla, missä palkintona on lahjakortti Gallerian liikkeisiin. Kävijöiden toivotaan jättävän tuntemuksiaan ja toiveitaan uudesta ilmeestä arvontaan osallistuessaan.

Lisätietoja:

Sari Mustapää, kauppakeskuspäällikkö, 040-822 5488, sari.mustapaa@trevian.fi

Tyylillä tapahtuma 8.3 – 10.3

29.2.2024

Gallerian vuosi 2023

15.1.2024

Gallerian väki toivottaa sinulle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

20.12.2023
Ajankohtaista