Kiitos Cool Huntereille!

Näkemyksenne ja palautteenne toivat paikallisuuden vahvemmin mukaan uuteen brändiimme.

Yhdessä loimme parempaa.

Gallerian brändiuudistuksesta kuuluu iso kiitos paikalliselle asiantuntijajoukollemme, Cool Huntereille sekä brändikyselyyn vastanneille. Te avustitte meitä tuomalla mukaan näkemyksiänne siitä, minne suuntaan Gallerian uutta brändiä tulisi kehittää.

Toiveenne ovat toimineet sytykkeinä Gallerian uudelle brändille ja visuaaliselle ilmeelle. Brändikyselyyn saamastamme yli kahdestasadasta vastauksesta kuulsi halu nostaa paremmin esiin paikallista osaamista, Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan alueen omaleimaisuutta, yhteisöllisyyttä sekä tuoda kaupunkiin lisää elävyyttä ja vilinää.

Jatkoimme Gallerian brändin kehittämistä eteenpäin kyselyn kautta asiantuntijajoukoiksi ilmoittautuneiden Cool Huntereiden kanssa. Teiltä olemme saaneet ajatuksia ja palautetta tulevien tapahtumien sisältöihin sekä vuosittaiseen tekemiseen. Teistä olemme saaneet myös tyylikkäät mallit uusiin brändikuviimme ja TV-mainokseen. Iso kiitos tästä mukana olosta!

Gallerian uudessa brändissä on keskiössä rohkeus olla oma itsensä, sillä sitä lappeenrantalaiset ja eteläkarjalaiset todella osaavat olla. Galleria onkin jatkossa paikka, jossa oman tyylin löytämiseen saa oikeanlaisia vaatteita ja asusteita sekä vinkkejä ja apua. Galleriassa myös paikallinen osaaminen näkyy ja kuuluu yhä enemmän, ja kansainvälistä meininkiä unohtamatta.

Miten pääset mukaan Cool Huntereihin?

Liittymällä Cool Hunteriksi pääset myös jatkossa vaikuttamaan Kauppakeskus Gallerian toiminnan kehittämiseen. Cool Hunterina kyselemme mielipidettäsi ja näkemyksiäsi Gallerian asioista noin pari kertaa vuodessa. Saat myös ennakkotarjouksia, kutsuja tapahtumiin sekä mahdollisuuden osallistua mallikuvauksiin. Cool Hunteriksi pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: coolhunter@gallerialappeenranta.fi.Joulupukki vierailee Galleriassa lauantaisin!

3.12.2021

Tyylillä jouluostoksille!

18.11.2021

UUSI LIIKE AVATAAN LA 30.10.2021!

30.10.2021
Ajankohtaista