Kuulo- ja Apuvälinepalvelu Eerikkilä Oy aloittaa 14.9. Galleriassa

Syyskuun 14. päivänä Galleriassa aloittaa uusi toimija. Lohjalainen yrittäjä Ismo Eerikkilä avaa kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistuneen yrityksensä Gallerian ulkosyöttöiseen liiketilaan Kauppakadun puolella. Avattava liike on jo Eerikkilä Oy:n 10. liiketila Suomessa.

Myymälän aukioloajat:
arkisin klo 8-16, viikonloppuisin suljettu

Kuulo- ja apuväline Eerikkilä Oy

Kuulo- ja apuvälinepalvelu Oy on kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii myös Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa. Toimipisteemme tarjoavat teille mahdollisuuden kuulontutkimukseen, kojesovitukseen ja säätöön ilman lääkärin lähetettä; pelkkä ajanvaraus riittää!

Kuulo- ja apuvälinepalvelu Oy:n palveluihin kuuluvat myös mallinotto korvakappaletta tai kuulonsuojaimia varten. Lisäksi palveluihimme kuuluu neuvonta, tuki kojeen käytössä ja huoltamisessa sekä ohjaus muissa kuuloon liittyvissä asioissa. 

Nykyaikaiset kuulokojeet ovat nykyään ulkomuodoltaan kuin mitä tahansa kommunikointilaitteita. Markkinoilta on saatavilla myös erilaisia kuulon apuvälineitä, jotka auttavat havaitsemaan kodin tärkeät merkkiäänet. Kuulokojeet ja muut kuulon apuvälineet parantavat tutkitusti huonokuuloisen henkilön elämänlaatua.

Hyvää Juhannusta!

17.6.2024

Kauppakeskuksen poikkeusaukioloajat

7.5.2024

Hauskaa Vappua!

29.4.2024
Ajankohtaista