Kuuloxi Oy aloittaa 12.4. Galleriassa

Huhtikuun 12. päivänä Galleriassa aloittaa uusi toimija. Jyväskyläläinen yrittäjä Tommi Sipilä avaa kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistuneen yrityksensä Gallerian ulkosyöttöiseen liiketilaan Kauppakadun puolella. 

Myymälän aukioloajat:
arkisin klo 8-16, viikonloppuisin suljettu

Kuvassa uusimmat Gallerialaiset: Vasemmalla Kuuloxi Oy:n toimitusjohtaja, yrittäjä Tommi Sipilä Jyväskylästä, keskellä toimiston sihteeri Juulia Klemi ja oikealla kuulon tutkija audionomi Niina Aatsinki.

Tervetuloa Lappeenrantaan ja Galleriaan Kuuloxi Oy!

Kuuloxi Oy

Kuuloxi Oy on erikoistunut kuuloalan palveluihin ja tuotteisiin. Pääpaikka on Jyväskylässä, jossa toimii 8 kuuloalan ammattilaista. Kuulonkuntoutuksen ohessa Kuuloxi valmistaa Jyväskylässä noin 9000 yksilöllistä korvakappaletta vuosittain omassa tehtaassa. Lappeenrannan pisteessä aloittaa kaksi työntekijää ja tarkoitus on rekrytoida 1-2 henkilöä lisää myöhemmin.

Kuuloxi Oy palveluihin kuuluvat kuulontutkimukset, kuulokojeiden sovitukset, neuvontapalvelut sekä kuulokojeiden huolto. Asiakkaina meillä ovat sekä yksityiset kuulokojeiden ostajat sekä Eksoten nimetyt asiakkaat. Meillä on sopimus Eksoten kanssa sairaalan jonojen purkamiseksi.

Yksityisasiakkaat pääsevät kuulontutkimukseen hyvin nopeasti ilman lähetettä. Edustamme kaikkia Suomessa myytäviä kuulokojemerkkejä.

Kuuloxista saat myös oman korvan mukaan tehdyt kuulosuojaimet. Meillä on suojaimia monenlaiseen käyttöön; unitulpat nukkumiseen, teollisuussuojaimia, musiikkisuojaimia, metsästykseen kuulevat kuulosuojaimet ja bändikäyttöön ammattitason korvamonitorit. Yksilöllisten kuulosuojainten etu on täydellinen istuvuus omaan korvaan.

Olemme käynnistämässä samoihin tiloihin myös Unixin uniapneahoidot. Uniapnea on nousemassa Suomessa kansantaudiksi. Uniapnea tarkoittaa lyhyesti unessa tapahtuvia hengityskatkoksia. Unixi tarjoaa CPAP-hoidonaloitukset sekä laitteisiin liittyvät tarvikkeet.

Lisätietoa: Tommi Sipilä 050 5186360 tai Audionomi Niina Aatsinki 050 552 4445

Lisää tietoa Kuuloxista www.kuuloxi.fi ja Unixista www.unixi.fi

Hyvää Juhannusta!

17.6.2024

Kauppakeskuksen poikkeusaukioloajat

7.5.2024

Hauskaa Vappua!

29.4.2024
Ajankohtaista